Honey honey
Eller ja grädden var ju god haha.
Är väl för van att då det inte är bröd man bakar ska det vara sliskigt & bara wow så himla gott, mer mer mer!
Men gillar man lite mindre sötade bakverk så är det här ett tips till dessa då smeten är sötad med honung.
Jag använde vaniljyoghurt då jag inte hade kesella hemma.
Går lika bra att göra den till en kladdkaka om man känner för att baka något snabbare.
Honung & chokladmuffins/ kladdkaka
1,5 dl dinkelmjöl
1 tsk bakpulver
5 msk kakao
3 ägg
1 dl honung
2,5 dl vaniljyoghurt eller kesella
♣ Blanda ingredienserna & dutta ut i muffinsformar eller för kladdkaka häll över i smörad & bröad form.
♣ Muffins: 175 grader i 15 minuter. Låt svalna innan grädde spritsas över.
♣ Kladdkaka: 150 grader i 30 minuter.
Tur det fanns en himla massa godis & chips på butiken & skrovmål på Max :D .
Ha nu en smarrig & skön söndag!
Ja ibland stöter man på sånt som inte smakar, men smaken är ju som baken;)
jag håller med dig där, ska det vara sötsaker så ska det vara sött och onyttigt! :) men den ser ju så gullig ut att man blir sugen på att äta den ändå!! :)
hm, sött är ju aldrig fel.... men de ser ju väldigt goda ut ändå :-)
Klart det inte blir god kladdkaka/kladdkakemuffins om man inte har någon kakao eller choklad i! (Tror att du glömt detta i receptet bara, ser ut att finnas på bakverken på bilden). Annars så brukade jag jämt göra chokladbollar med honung när jag var liten, det blev smaskens! :-)
Anna : Oops självklart hade jag kakao i, glömde visst skriva det :D
Honung i chokladbollar har jag aldrig smakat, det kanske vore nåt :)
Hej, du missar väl inte min tävling?
http://bagerskan.blogspot.com/2009/08/tavling.html
Kram Karin