This is your life. Do what you love and do it often.

Hej,

Idag är en tung dag. Stället jag jobbat som konditor på från slutet av april fram till juli och skulle ha börjat om att jobba hos den 29:e augusti har idag ringt och sagt att de förlorat en av sina största kunder.
Och detta innebär att de nu varit tvunga att avskeda en, omplacera en annan och att de inte kan anställa mej som de hade tänkt. Så himla tråkigt... : (
Men är ändå jätteglad att jag ju ivarjefall har fått jobba där 2,5 månader som konditor!
Har ju aldrig jobbat som det förr och det är väldigt svårt då att få jobb då de flesta brukar kräva 3 års yrkeserfarenhet.
Så nu är det dags att söka jobb igen... Får se vad man hamnar i för bransch här näst?!Hoppas ni har en bättre dag! Och så vill jag tipsa alla som gillar att baka tårtor att se ett program på kanalen TLC som heter "Fabulous Cakes". Mycket inspirerande, intressant och de gör helt fantastiska tårtor! Och om ni inte ännu sett "Cake Boss" och "Ultimate Cake Off" som också går på TLC, se dem med!Tårtbilderna ovan kommer från http://tv.yahoo.comKladdkaka med Daim

Godkväll!

Jag har testbakat en av Arlas kladdkakor!
Det här var ett mycket gott recept som jag absolut kommer att göra om igen.
Väldigt enkelt också att baka denna. Man behöver verkligen inte ha någon erfarenhet av bakning för att klara av att göra denna godbit!
Så den passar både ung som gammal både i smak och enkelhet.
Är ju så gott också med massor av daim i, prova baka denna! : )

Länkar nedan till receptet som finns på Arlas hemsida.Arlas kladdkaka med Daim:
http://www.arla.se/default____17653.aspx?recipeid=32543Gott gott! : )

Nu ska här ätas, ha en finfinkväll!
/Sandra

RSS 2.0