Byter blogg till http://dromkaka.blogspot.com

Hej på er kära vänner! :)

Nu byter jag blogg till http://dromkaka.blogspot.com hoppas ni fortsätter följa mej där!
Jag har bakat idag så det finns redan nya inlägg där, plus att jag kommer flytta över alla recepten dit som jag har här.


Varmt välkomna in där :) !

En fredags prinsesstårta!

Godkväll!

Idag bakade jag en prinsesstårta och gjorde röda rosor i marshmallowfondant.
Jag är lite eller okej jag erkänner : galen i tårta i alla former! Både att göra dem och att äta dem och idag var jag tokigt sugen på båda delarna. Och så blev det, mums så gott och roligt att baka den var det!

Jag har startat en till blogg, jag funderar på att börja blogga där istället och kanske flytta över recepten dit. Ska fundera nån dag till på det men just nu lutar det åt det. Hittills har jag gjort lite olika flikar där med bilder härifrån men ska troligen bli recepten med.
Titta in där vett ja : ) http://dromkaka.blogspot.com
Tårtbotten:

4 ägg
2 dl socker
2 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
1,5 tsk bakpulver

Vispa med elvisp äggen och sockret i ca 5-7 minuter.
Vänd sedan med en slev ner övriga ingredienser så att det blandas men vispa ej för då försvinner luften ur smeten. Smörj och bröa en springform. Grädda i nedre delen av ugnen, 175 grader ca 40 minuter.Vad tycker ni om att jag kanske börjar blogga där istället? Rätt lik adress ivarjefall ; ) men jag ska ju självklart ändå ha kvar den här om jag nu bestämmer mej för att börja skriva på den andra istället...

Hoppas ni haft en härlig och god fredag med!
/ Sandra

RSS 2.0