Digestivepaj med hallon och blåbär

Hej,

här kommer den supergoda Digestivepajen jag också gjorde till mitt kalas.
Min mamma har gjort den i flera år och jag blir aldrig leds den. En av mina favoritefterätter helt klart!



Irenes Underbara digestivepaj

200 g digestivekex
100 g smält margarin
Smula & blanda, tryck sedan ut i en pajform.

3 dl grädde
½ ask philadelphiaost
1 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker

Vispa grädde hårt, blanda sedan i allt och rör ihop.
Häll över.

Lägg frysta hallon och blåbär ovanpå.

1 påse hallonkräm eller drottnings.

Vispa och häll över.

Gör dagen innan och ställ i kylen.
Servera med glass och njut : )



Den är enkel att göra och så god, så god!
Ha en härlig lill-lördag!

Kommentarer
Postat av: Tova

Åhhh vad gott! Älskar ju Digestive så det där kan ju knappast misslyckas ;)



Kramar

2010-07-21 @ 15:22:47
URL: http://trasslet.se
Postat av: Mimmi

Det där såg hur gott ut som helst!

Måste provas :)

2010-07-21 @ 17:48:39
URL: http://mimmismat.blogg.se/
Postat av: Linda

Låter som en god paj, gillar verkligen paj med digestiv och philadephilaost i, så denna paj måste testas här hemma

2010-07-21 @ 18:43:05
URL: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/
Postat av: Erika - Bakgladje

Låter enkelt och gott.

2010-07-21 @ 22:49:01
URL: http://bakgladje.blogspot.com
Postat av: Bella

ser underbar ut! Måste jag prova.

2010-07-25 @ 23:01:18
Postat av: Yasemin

Åhh den där är såå supergod Jag brukar göra den med jordgubbar dock. :)

2010-08-02 @ 21:59:40
URL: http://yaseminskok.blogspot.com/
Postat av: Rebecca

MUMS <3

2010-08-05 @ 22:00:07
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: Sabina

Åh den ska jag testa göra nångång!

2010-08-07 @ 21:38:02
URL: http://sabinabakar.blogg.se/
Postat av: Helena

Åh den verkade jättegod. Lite annorlunda med kräm ovanpå, spännande! Jag hoppas du blir piggare snart igen och får ork att baka och blogga igen. Krya på dig!

2010-10-12 @ 20:40:28
URL: http://matresan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0