Lördag hela veckan, lördag hela veckan
Har den visan i skallen nu, den passar in så bra på min vecka!
Idag har det vandrats på Sturegallerian, NK, Gallerian osv.
Inte såna ställen jag ofta besöker, men är ju roligt få gå & drömma lite även om det mesta är alldeles för dyrt! : )
Blev skrovmål idag igen men denna dag på kungsgatan.
Så himla gott & stora portioner mycket mycket gott hamburgare & pommes mmm.
Råkade också köpa lite grejer till bakningen, bl a på Cordon Bleu, ska visa Er sen : ) .
Nu ska Ni få se den fulaste Fudgen i världshistorien som jag gjorde igår kväll!
Men ack så god tack & lov men ful, ful hihi var min första fudge brukar jämt göra kola!
Jag var lite het & försökte bre ut den med en slickepott men tydligen ska man inte det utan låta den stelna som den ligger för den är som en slags massa direkt den åker ur kastrullens värme!
Lite knepig men ack så god vaniljfudge
2 dl strösocker
1 dl farinsocker
60 g smör
2 dl vispgrädde
2½ msk vaniljsocker
♥ Blanda allt i en kastrull & koka i 15 - 20 minuter.
♥Häll smeten på bakplåtspapper & rör den inte förrän den stelnat, skär då bitar!
Nu mina vänner så ska jag faktiskt ta & baka igen, spritter i fingrarna har en god idé!
Sen ikväll blir det en lugn kväll; filmen Memento godis, chips & det goda som ska bakas nu! : )
Utseende är väl inte allt, det viktigaste är att det är gott att äta:)
Ja, fudge kan stelna så otroligt fort! Förväntade mig en helgbild med en påse smågodis, en påse Sourcream&Onion samt en pizza med bea ;-) Men vadå, helgen är ju inte över än, eller hur!
bara det är gott så spelar ju inte utseendet någon roll. =)
Morning :) ha en toppendag idag
Kram Lena
den ser toppengod ut och för att vara första gången du gör fudge tycker jag inte alls den ser ful ut!
det blir jättebra! tur att du kollade tidtabellen! :) ses snart!