Krutonger krutonger ...
Går inte att fatta hur goda de här är innan man gjort dem!!!
& då ska man inte snåla med oljan, smöret, salt & t ex vitlök & rosmarin! Underbart gött!
Som små tjocka chips ungefär hehe.
Brödkrutonger
2-3 formfranskaskivor per person
matolja
smör
salt
vitlök
( plus t ex rosmarin om man vill )
Kantskär brödet & skär det sedan i 1X1 cm tärningar.
Lägg brödtärningarna i en stekpanna och häll i olja & klicka dit smör efter behag!
Krydda & stek dem tills de är gyllenbruna & krispiga, härligt friterade mmm.
Låt rinna av på papper & sen är det bara att njuta som godis eller på någon mat eller sallad!
Nu är det dags att ta tag i lite måsten! Hörs snart igen :)
& då ska man inte snåla med oljan, smöret, salt & t ex vitlök & rosmarin! Underbart gött!
Som små tjocka chips ungefär hehe.
Brödkrutonger
2-3 formfranskaskivor per person
matolja
smör
salt
vitlök
( plus t ex rosmarin om man vill )
Kantskär brödet & skär det sedan i 1X1 cm tärningar.
Lägg brödtärningarna i en stekpanna och häll i olja & klicka dit smör efter behag!
Krydda & stek dem tills de är gyllenbruna & krispiga, härligt friterade mmm.
Låt rinna av på papper & sen är det bara att njuta som godis eller på någon mat eller sallad!
Nu är det dags att ta tag i lite måsten! Hörs snart igen :)
Kommentarer
Postat av: Anna/Frostrosor
Smaskens! Krutonger gör iaf jag alldeles för sällan! Det blir ju att man äter brödet till frukost och vad ska man då göra krutonger på! :-D
Postat av: Hanna
Vet du vad man ska ha krutonger till? Soppor! Det är supergott:D
Trackback