Marsipanfigurer

Hejsvejs denna soliga dag!
Denna vecka och nästa vecka är jag på skolan igen.
Vi har fått vara kreativa & gjort vilka sorters marsipanfigurer vi vill, både gott och roligt!
Imorgon ska vi tablera och tempera choklad, vi ska sedan gjuta chokladägg och göra dekor.
Ska bli roligt det med!

Här är lite av mina marsipanfigurer:





Så nu ska jag börja med middagen : )
Hörs snart igen!


Kommentarer
Postat av: Hanna - Bakfnatt

Riktiga sötnosar - hela bunten =)

2010-03-24 @ 17:50:31
URL: http://www.bakfnatt.blogspot.com
Postat av: Sandra

Jättesöta! =)

Saknar alla dina smaskiga chokladrecept. ;)

2010-03-24 @ 18:46:12
URL: http://whatsandrasaid.blogg.se/
Postat av: Malin

Gud vilka fina! Så där så att man inte vill äta upp dom. Nästan ;)

2010-03-24 @ 19:11:30
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Jenny.

Åh så fantastiskt söta !!

2010-03-24 @ 19:20:09
URL: http://jcarpediem.blogg.se/
Postat av: cilla/wiccan

så söta de är, bra tips nu till påsk. kramisar

2010-03-24 @ 19:44:29
URL: http://wiccankraft.blogg.se/mumsfillibabba
Postat av: Elin

super fina! du är såååå duktig! å snart kommer du hem kära syster yster! kram

2010-03-24 @ 20:46:43
Postat av: Barbro

Åh... om man kunde...

2010-03-25 @ 18:16:32
URL: http://www.matlagarna.blogspot.com
Postat av: Amelie

Så himla söta! Jag gillar speciellt humlorna överst.

Vad duktig du är Sandra. :)

Glad Påsk!

2010-03-25 @ 20:54:33
URL: http://derlan.blogg.se/
Postat av: chokladfreaks

Så söta och vad roligt du verkar ha det. Humlorna var riktigt söta!

2010-03-27 @ 09:55:50
URL: http://chokladfreaks.blogg.se/
Postat av: Molly

vad gulliga! jättesöta! du är så duktig. lova att säga till när du startar eget :)

take care och ha en bra vecka! kram

2010-03-28 @ 20:22:26
URL: http://www.mollyshalsoblogg.blogspot.com
Postat av: Helena

Gud så söta! Vad pluggar du? låter kul att få göra sånt i skolan!

GLAD PÅSK!

2010-04-01 @ 10:23:32
URL: http://matresan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0