Oh presenter!

Igår var en dag av snöblandat regn och rusk, en sån dag man bara vill stanna under täcket eller rymma utomlands!
Men igår kväll fick jag presenter, så det var ju tur jag steg upp & faktiskt inte rymde utomlands.
Är ju inte varje dag man får paket heller hihi!

Jag fick allt på bilden nedan av mamma ( & pappa, var ju säkert han som satt där på kakburkens sida, fascinerades & beställde hihi ).
Från Kakburken kom alltså paketet med så fina grejer!

Sen fick jag också en stor chokladpralinask från Valhrona igår, superdupergoda! 
Ljus choklad, vit choklad, mörk choklad, mönstrad choklad, nougat, tryffel osv.

Tack tack mamma, pappa & Joel :)



Baspaket för tårtdekorering med: 5 små tyllar, engångspritspåsaroch 4 pastafärger.
Vit sugarpaste 500g, brun sugarpaste i chokladsmak 250g, strösselkulor i neon, svart penna,muffinsformar med hjärtan, muffinsformar med blommor, utstickare i form av fjärilar & duvor.

Nu blir det att skynda till skolan, men snart helg :) !

Kommentarer
Postat av: Emma

Åh, vad kul! Jag älskar att få paket :D Fast vem gör inte det ^^



Kram!

2009-11-06 @ 14:29:26
URL: http://www.cupcakesnstuffs.blogspot.com
Postat av: Amanda

Ojoj vilken tur du har! :)

Joo du, det är ett stort intresse hos mig, fast jag är inte direkt bäst på det. Blir mer gott än snyggt ;)

Jag ska lägga ut receptet, det är så enkelt så! :D

Fortsätt inspirera som du gör!

2009-11-06 @ 15:16:35
URL: http://littlemissbaking.blogg.se/
Postat av: Ät med Nova

Oj vilka fina saker! Ska bli kul att se vad du hittar på med dem :)



Ha en superfin helg, kram!

2009-11-06 @ 19:55:25
URL: http://blogg.passagen.se/novanen
Postat av: cilla

vilka snälla föräldrar du har, jag kollade in dina höstcupcake helt underbart fina och tårtan verkar smaskens. ha en härlig helg. kramisar

2009-11-07 @ 10:54:39
URL: http://wiccankraft.blogg.se/mumsfillibabba
Postat av: cilla

jag har börjat använda Mascarponefrosting den är inte så söt. kanon att jobba med både som fyllning och att spritsa med.



125 g mascarpone

1 dl vispgrädde

½ dl florsocker



Vispa ihop alla ingredienser i 1-2 minuter tills frostingen blir mjuk och fluffig. Använd frostingen genast



till en normaltårta med fyllning och täckning använder jag fyra satser. testa och berätta sen vad du tycker. kramisar

2009-11-07 @ 12:56:31
URL: http://wiccankraft.blogg.se/mumsfillibabba
Postat av: Karin/Rosa maränger

Oj vad fina saker. Skulle inte tacka nej till det kittet.



Ha en bra dag!

2009-11-07 @ 14:52:10
URL: http://rosamaranger.blogg.se/
Postat av: åsa - hello sugar!

åh det bästa tänkbara paket fick du ju också! aldrig fel med grejer från kakburken!



så kul att din lärare bekräftat att du får vara hos mig, ska bli jätteroligt! och det kan ju vara bra att vara på ett traditionellt konditori först, då får du ju in alla delarna. :)



jag har precis levererat cupcakes till ett bröllop, nu ska jag äta middag och sen slappa hela kvällen! :)



kram kram!!!



2009-11-07 @ 17:59:44
URL: http://hellosugar.se
Postat av: Cutecakes-Paulina

Åh vad roligt med paket från Kakburken, känner igen känslan!

2009-11-08 @ 10:39:10
URL: http://cutecakes.blogg.se/
Postat av: Hanna

Vad mysigt med presenter! Speciellt sånna där grejer;)Vad blir det nu för tårtor tro?



Kram Hanna

2009-11-08 @ 21:16:28
URL: http://kanelsnackan.blogg.se/
Postat av: Jannice

Tack! Jag är ändå inte nöjd men kul att nån tyckte den va fin! :)



Fina presenter du fått! :)



kram



2009-11-08 @ 23:24:49
URL: http://snotra.wordpress.com
Postat av: cickan-piece of cake

Vilken underbar present! :-)

Alltid lika kul att öppna ett paket med baksaker, även fastän man själv beställt dom! ;-)

Ännu bättre såklart att inte behöva betala! ;-)

2009-11-09 @ 09:01:39
URL: http://cickanspieceofcake.blogspot.com/
Postat av: Hanna - Bakfnatt

Åh, vilka roliga presenter! Sitter och planerar att skämma bort mig själv, och har nu spanat in fjärilsutstickarna.. De blir ju så fina =)

2010-02-05 @ 15:55:53
URL: http://www.bakfnatt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0